Neteja de l'hort

Divendres 16-04-10. Els alumnes de 4t d'ESO netegen l'hort, alimenten el compostador amb 10kg de resters orgániques de l'hort que es trasformará de forma natural fins a obtenir compost que utilizarem com adob orgànic recullen les dades de la caseta meteorológica i planten a l'hort una nova olivera.

El alumnes de 1r d'ESO netegen la casa del conserge, preparen un nou planter de gira-sol, meló i albergínia, també reguen el jardí mediterrani.

Setmana de Pasqua

Dimecres 14-04-10. El mes de març i la setmana de Pasqua el alumnes no han treballat a l' hort. L' hort està ple d'herbes i cal netejar-lo. El planter de primavera amb dacsa, gira-sol i meló no ha aguantat la Pasqua sense reg.

Els alumnes de 4t ESO recullen les dades de la caseta meteorológica i preparen un planter de margarides de colors.

Sembrar garrofers

dimecres 31-03-10. Sembrar 10 garrofers, regar el viver i el planter perqué aguanten sense aigua fins després de Pasqua..

plantant carabasses

Dilluns 22-03-10. Les carabasses estan brotant, la figuera comencen a brotar també i els lliris estan en flor.

Treballem en la falla

Setmana del 8 al 12 març. Els alumnes de 4t PDC han d'acabar la falla de l'IES i no treballaran a l' hort fins després de Falles.

Preparem el planter de primavera

Divendres 5-03-10. Els alumnes de 1r d'ESO recullen les dades de la caseta meteorològica, alimenten el compostador amb 4 kg de restes orgàniques de cuina que es transformarà de forma natural fins a obtenir compost que utilitzarem com adob orgànic i preparen el planter de primavera amb dacsa, girasol i meló.

Els llidoners ja estan brotant. Les tulipes, el narcissos i les calèndules estan en flor.

Netejem el terreny de males herbes

Divendres 26-02-10. Els alumnes de 4t DE PDC omplin garrafes d'aigua de pluja per emmagatzemar la màxima quantitat d'aigua possible, alimenten el compostador amb 3 kg de restes orgàniques de cuina que es transformarà de forma natural fins a obtenir compost que utilitzarem com adob orgànic, recullen les dades de la caseta meteorològica i netegen el terreny de males herbes.

Ací tenim unes flors que ens alegren la vista.


Fem un planter de carabasses i recollim aigua de pluja

Dijous 18-02-10. Els alumnes de 4t PDC fan un planter de carabasses, recullen les dades de la caseta meteorològica, omplin garrafes d'aigua de pluja per emmagatzemar la màxima quantitat dàigua possible i netegen el terreny de males herbes.


Plantem bulbs i netejem el terreny

Divendres 12-02-10 els alumnes de 4t PDC planten bulbs en l'hort i recullen les dades de la caseta meteorològica.

Els alumnes de 1er d'ESO remouen la terra del jardí mediterrani per afavorir l'absorció de l'aigua de pluja. Netegen el terreny de males herbes, reguem amb aigua de pluja, i plantem bulbs.