Recollida de flors i plantament de esquerds

Divendres 21-05-10. L'alumnat de 4t d'ESO recull les dades de la caseta meteorològica, neteja l'hort, remou la terra i rega l'hort amb aigua de pluja dels dipòsits. L'alumnat prepara dos rams de flors de l'hort per a col·locar en consergeria i administració. També es planten els esquerds de margarides.

Rega l'hort amb aigua de pluja dels dipòsits.

Dimecres 19-05-10. L'aumnat de 4t d'ESO recull les dades de la caseta meteorològica, neteja l'hort, remou la terra i rega l'hort amb aigua de pluja dels dipòsits. L'alumnat prepara dos rams de flors de l'hort per a col·locar en consergeria i en administració.

Preparar esqueixos de margarides

Divendres 14-05-10. L'alumnat de 4t d'ESO neteja i remou la terra de l'hort i recull les dades de la caseta meteorològica, prepara dos rams de flors de l'hort per a col·locar en consergeria i en administració i prepara esqueixos de margarides per a esquerrar-los el proper divendres.

Els alumnes de 1r d'ESO netegen la casa del conserge i reguen el jardí mediterrani, les carabasses i els pebrots. Esporguen les calèndules i recullen les seues llavors.

El cap de setmana plourà

Divendres 7-05-10 Els alumnes de 4t d'ESO netegen i remouen la terra de l'hort preparant-la per a la pluja que s'espera per al cap de setmana. Recullen les dades de la caseta meteorològica.L'alumnat de 4t d'ESO prepara dos rams de flors de l'hort per a col·locar en consergeria i en administració.

Els alumnes de 1r d'ESO netegen la casa del conserge i planten a l'hort les carabasses i pebrots que encara estaven al planter. Esporguen les calèndules i recullen les seues llavors.

Remouen la terra després de la pluja

Dimecres 5-05-10. Els alumnes de 4t d'ESO recullen les dades de la caseta meteorològica, netegen i remouen la terra de l'hort ja que després de la pluja està molt tova. Els alumnes reguen i alimenten el compostador amb les restes orgàniques de les faves de l'hort que es transformarà de forma natural fins a obtenir compost que utilitzarem com adob orgànic.

Día de neteja

Divendres 30-04-10. Els alumnes de 4t d'ESO netegen i remouen la terra de l'hort. Recullen les dades de la caseta meteorològica.

Els alumnes de 1r d'ESO netegen l'hort de males herbes.

Els alumnes comencen una presentació de PowerPoint

Dimecres 28-04-10. Els alumnes de 4t d'ESO recullen les dades de la caseta meteorològica, reguen i netegen l'hort i planten a l'hort els pebrots i les carabasses. Els alumnes cullen les faves i trasplanten a macetes dues murtes.

Els alumnes de 4t d'ESO comencen una presentació de PowerPoint al voltant de les experiències viscudes en el treball de diari de l'hort.

El compostador amb 1 kg

Divendres 23-04-10. Els alumnes de 4t d'ESO netegen l'hort, alimenten i reguen el compostador amb 1 kg de restes orgàniques de l'hort que es transformarà de forma natural fins a obtenir compost que utilitzarem com adob orgànic. Recullen les dades de la caseta meteorològica i esporguen les calèndules. Les faves ja estan per a collir i hem collit per a fer una truita.

Els alumnes de 1r d'ESO netegen la casa del conserge i planten carabasses i pebrots en l'hort.

Els alumnes de 4t esporguen les calèndules y recullen les seues llavors

Dimecres 21-04-10. Els alunmnes de 4t ESO recullen les dades de la caseta meteorològica, netegen l'hort, esporguen les calèndules i recullen les seues llavors.

Els alumnes de 4t ESO han escrit un article per a la revista de l'IES al voltant de les experiències viscudes en el treball diari de l'hort.