Dilluns 15-11-10.

Presentada en el Servici Territorial de Medi Ambient la sol·licitud d'entrega de plantes amb motiu del Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana (31 de gener).

Divendres 12-11-10




L'alumnat desmunta els palets mes roïns per convertir-los en llenya, replega adob orgànic del compostador, neteja l'hort per a preparar el terreny per a la sembra d'hivern i alimenta el compostador amb 4 kg de restes orgàniques de cuina.
És la primera volta que repleguem adob organic del compostador després de un any alimentant-lo amb restes orgàniques de cuina.

Dissabte 6-11-10


Va ploure suficient per estalviar-nos un reg.

Divendres 5-11-10.




L'alumnat desmunta els palets més roïns per convertir-los en llenya i alimenta el compostador amb 4 kg de restes orgàniques de cuina.

Dilluns 1-11-10

S´obri termini per a sol·licitar l'entrega de plantes amb motiu de Dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana ( 31 de gener) . L'objecte del tràmit és conscienciar i integrar la societat valenciana amb la política forestal de la Comunitat Valenciana, assegurant el manteniment y la recuperació d'espécies singulars i la formació i manteniment dels ecosistemes específics d'aquesta, aprofitant la celebració del dia de l'Arbre de la Comunitat Valenciana. El termini de presentació és de l'1 al 30 de novembre de cada any.

Divendres 29-10-10




L'alumnat prepara dues safates d'esqueixos de margarides, sembra 5 faves neteja l'hort i del jardí mediterranide males herbes,alimenta el compostador amb cuatre kg de restes orgániques de cuina y retja amb aigua de plutja.

Totes les plantes i albres del planter es quedaran desde hui a l'exterior de la casa del conserge esperem que la gent respete les plantes i no faça destroces al cap de setmana.

Viaje a Umbralejo


L'Alumnat de 4t PDC pasa la setmana del 18 al 22 d'octubre a Umbralejo (Guadalajara) dins del programa de recuperacio i utilitzacio edecativa de pobles abandonats.
Els programa esta directament relacionat amb l'hort escalar ja que inclou la realització de treballs en la natura telatius a plantes aromatiques, manteniment d'un hort, sembra en hivernacle, compostatche i reciclatje, cura d'animals de granja, etc.

Divendres 15/10/10


L'alumnat neteja i remou la terra de l'hort i del jardí mediterrani, alimenta el compostador amb 4kg de restes organics de cuina, neteja el planter on creixeran les caléndules i rega amb aigua de pluja

Diumenge 10/10/10 i dilluns11


Va ploure molt, els dos diposits de 1000 litres cadascun estan quasi plens

Divendres 8/10/10

L'alumnat realitza lasembr d'ivern de dues faves, sembra tres palmeres datileres en el viver d'arbres, planta una garoferra en el jardí mediterrani i alimenta el compostador amb 4kg de restes orgàniques de cuina nova garrofera del jardí mediterrani.

Divendres 1-10-10


-S'inicia el viver d'arbres per a captar CO2 atmosferic sembrant 15 pinyons i 10 garroferes. L'alumnat col.loca la caseta metereologica, continua la neteja de la casa del conserge, esporga i rega a l'hort amb aigua de pluja

Divendres 24-09-10


L'alumnat separa vint áloe per preparar un planter per a vendre-les al mercat solidari a Nadal, neteja la casa del conserge i alimenta el compostador amb 4kg de restes órganiques de cuina que es tranformará de forma natural fins a obtenir compost que utilitzarem com adob organic.

Divendres 17-09-10


-No ha plogut prou durant l'estiu i el jardi mediterrani esta en molt mal estat.

-Ens han trencat el sistema de reg i per a recuperar en tant que siga possible les plantes
del jardi mediterrani hi ha que regar amb regadores.

Hort Escolar 2010

L'alumnat del grup de 4t PDC de l'IES Clara Campoamor ha iniciat els treballs de mantenimet de l'hort escolar.
L'hort és un espai on l'alumnat treballa amd:
  • Caseta meteorològica
  • Compostatge
  • Jardí mediterrani
  • Flors
  • Viver d'arbres i repoblació
  • Hivernacle
  • Ús d'energies alternatives
  • Sistemes de reg
  • Prevenció de riscos laborals
  • Estudi dels aspectes del medi natural

Més informació en la wiki següent:

http://sites.google.com/site/huertocampoamor